fo: 1. fantastic frank 2. skandiamäklarna 3. esny

I not having much patience with computers right now. The worst part is not the computers really. It´s that I get so angry when I can´t get it to work, and in the same time I´m so bloddy stubborn so I just can´t go and do the DIY´s or the drawings I have planned and get a much needed break. No instead I have to become the Hulk, and terrify my “audience”. Therefor I feel like posting some nice, cool, calm pictures today. The opposite of me really. With the last picture I just wanted to show you the tiles. Perfect amount and almost like a net. I like it!

( And on top of that I´m having problem with my e-mail. So you´ll know why there´s no answer. )

/// Mitt tålamod med datorer är inte det bästa just nu. Och det värsta är att det är inte datorns fel egentligen. Jag blir så otroligt arg och elak när jag inte får grejerna att fungera, och samtidigt är jag så förbannat envis så jag kan inte bara gå iväg och göra något annat ett tag. Nä istället förvandlas jag till Hulken, och skrämmer min omgivning. Bara därför tänkte jag idag posta några lugna, fina bilder till er, motsatsen till mig alltså. Och på sista bilden ville jag visa er kaklet. Precis lagomt högt. Och lite som ett nät. Jag gillar det!

( Och som toppen på isberget så är det tjorv med mitt webbhotell så jag har inte kunnat kolla mailen på två veckor. Så ni vet varför om det inte kommer något svar. )